YOGA

Det er aldrig for sent at gøre yoga til en del af dit liv

 

Yoga hos Tina Blomstergren

Tanken om at passe godt på dig selv, kan indimellem blive vægtet mindst, når dagligdagens udfordringer og mange gøremål, pligter og indsatser får din tid og din opmærksomhed.

Ved du, at bare et kvarter på yogamåtten, kan gøre en kæmpe forskel?

Jeg underviser i yoga, fordi det giver så meget mening for mig selv. I en hverdag hvor tiden suser afsted, finder jeg personligt et sandt "stop-op" når jeg vælger at "overgive" mig til yogamåtten. Jeg ønsker for dig, at du vil give dig selv samme mulighed.

Måske du allerede ved hvor meget yoga kan gøre en forskel for dig, i så fald, bliv ved!

21 dage med yoga, og det siges at du aldrig giver slip.

Fidusen er, at huske at have det sjovt, at være nysgerrig og at bevare fokus og derved skærpe samme.

 

Beskrivelse af yogahold:

Yoga, Meditation & Vejrtrækning   Vejrtrækningen er din bedste ven, uden den, er du her ikke ! Jeg inviterer dig til at bruge tid på at trække vejret og inviterer dig ind i fornemmelsen af, hvor smuk en kilde til energi at din vejrtrækning er. Brug åndedrættet i din yogapraksis og i meditation, og bliv øjeblik for øjeblik bekendt med, hvor forunderligt din krops bevægelser, smukt synkroniseres med dit åndedræt. Yoga og Vejrtrækning er for dig hvis ønske er en veltrænet og energifyldt krop, samtidig med at dit sind og dit nervesystem beroliges. Tøv ikke med at tilmelde dig et yogahold, sjældent har nogen fortrudt, at de brugte tid på at gøre noget godt for sig selv.