Mit nye site !

Mit nye site !

Velkommen ! Både til dig og til mig. et skridt er taget; efter flere år med ihærdighed og mange timers arbejde, har jeg valgt at springe ombord i nye handlinger. Stadig yoga, men nu også samtale og endnu mere personlig undervisning. Tilmed kommer du til at tilmelde dig hos mig, om du vil med yogahold. Og, jeg sætter kursen i retning af dags-kurser kurser, hvoraf nogle er med overnatning. Jeg har skabt samarbejder med forskellige mennesker og steder, og om lidt er efterårets plan klar. Du har mulighed for at tilmelde dig nyheds-sms, og jeg vil her på sitet være ihærdig med ændringer og opdateringer. Aller vigtigst vil jeg siger TAK til alle jer på yogamåtterne, for timer sammen, tak for min familie, mine venner og min fantastiske kæreste for stærkeste støtte gennem hele dette projekt. Jeg har revet mig selv i håret undervejs, og i ren overvejelse – skal, skal ikke . . .  Men, nu er jeg her: tinablomstergren.dk – tak fordi du også er !