MINDFULNESS

Er du din egen bedste ven?

Et “MindfullBoost” er som en vitaminpille for dit sind og din krop. Måske endda at blive bevidst om, at krop og sind er ét!


Giv dig selv muligheden for fuld opmærksomhed, og plej dit venskab til dig selv. Hvis du gerne vil behandles respektfuldt af andre, er det en god idé at starte med at du behandler dig, respektfuldt. Vis verden dit selvportræt uden filter. Integritet og tilstedeværelse er nøglen til dine virkelige ønsker og til at opleve dit næste øjeblik, med åbenhed.

Al min undervisning er baseret på at være mindful ! Følgende hold er specifikt benævnt sådan:

Mindfulness   Har du overvejet hvor stort et lille øjeblik kan synes, når du er opmærksom? Har du spurgt dig selv, hvordan har jeg det i dag? Ellers, hop på yogamåtten og få tid til samme. Din krop er landkort over den måde du lever dit liv på. Slip ikke muligheden for igen og igen at vende opmærksomheden i retning af, at få det endnu bedre. Du behøver ikke nøjes, du fortjener OGSÅ alt det bedste ! Når du hviler i dig selv, synes verden mere nådig, og de problemer som du før oplever som store, vil du kunne kigge på i et nyt perspektiv. Meld dig til, og plej dit venskab til dig selv.

Mindfulness & Meditation  Er du stoppet op i dag for bare lige at lægge mærke til hvor dine fødder befinder sig? Kunne du forestille dig at stilhed er en gave? Har du længe drømt om at gøre meditation til en del af din hverdag? Spørgsmål kan gøre os bevidste om, hvad vi har brug for. Måske du slet ikke har nået at mærke efter, hvad det er du har brug for? Kom med ombord, når vi dykker ned i stilheden og forståelsen af det at blive og være mere opmærksom. Et boost og en ny vej ligger for dine fødder.