HOLD & TILMELDING

Gratis Yogasekvenser til dig

Jeg har lavet en youtube kanal med daybreaks – tidligere set i Fredericia Avisen:  https://www.youtube.com/channel/UCJ0IqESn6cwRAONJTLCzxZw


Yoga 2020 – første sæson – alle hold er beskrevet på hjemmesidens velkomstside og du kan tilmelde dig med MobilePay. Tøv ikke med at melde dig til; det handler om at passe godt på dig, og det kan du ikke vente med at gøre!

Jeg glæder mig til vi ses på yogamåtten.


1:1 – Indtag dit potentiale

Til dig som gerne vil fordybe dig fysisk eller mentalt i din udvikling – som menneske eller i en given periode i dit liv.

Min indgang: yoga, meditation, MBSR terapi, praktisk narrativ samtale og fortællingens principper.

Det får du: muligheden for at tage vare på dig selv, måske i en svær tid eller i en af livets kriser. Det kan også være du har brug for forkælelse/et vandhul for at blive endnu mere bevidst om din energi og dit mod.

KUN DU vil være i centrum i denne proces. Forløbet handler om din autencitet og bevidstheden om, at du ikke skal gå på kompromis med dig selv, og det du står for som menneske.

Min anbefaling: 3 mødegange fordelt over 2 måneder

  1. mødegang 90 min – samtale og evt. yoga/meditation/afspændingspraksis
  2. mødegang 90 min – evt. yoga/meditation/afspændingspraksis og samtale
  3. mødegang 60 min – dit videre forløb og evnen til at blive i centrum af dit liv

Kr 2500


Yoga-treats 2020


Arrangementet ER afholdt! (- og det var en SKØN formiddag)

11. januar 2020 9:30-12:30, Dyrehaven 20 i Brejning, 7080 Børkop

Healings Ceremoni Cecillia Vangsgaard & Tina Blomstergren

Yoga, healing og kakao.

5 punkts healing:

  • Intentioner
  • Yoga
  • Ceremoniel kakao
  • Meditation & Healing
  • Afslutning

En formiddag som handler om DIG – om selvkærlighed og intentioner. Bliv bevidst om det du brænder for, eller MÅ gøre i dit liv. Praktiser yoga for at komme i kontakt med, styrke og klargøre din krop til meditation. Lad dig synke med i den beroligende og groundende effekt af kakao (ikke den med flødeskum og sugerør 😉 . . . Herefter modtag healing. Du vil kunne gå videre ud i livet med en effekt af, at være dig selv nærmere.

499.-

MobilePay for tilmelding 68408


3. maj kl 10-13, Transform Your Life Academy, Bøgelundgyden 8, 5500 Middelfart

Kursus i yoga og RO 

En formiddag med tid både ude og inde. I dit næste skridt ligger måske en ny destination, og det kan du blive endnu mere bevidst omkring. Du bliver venligt guidet gennem hele denne formiddag, et skønt sted, et skønt liv og dig lige midt i det hele. Åben dit hjerte for det som måtte ske, og find en helt ny RO og fred med dig selv. Alle kan deltage.

246.-

Tilmelding MobilePay 68408

Spørgsmål: jeg svarer gerne – skriv eller ring: 60137200


Husk dit navn og datoen på det retræte du ønsker dig ved tilmelding.


Yoga & Meditation 

En stund med dig selv på yogamåtten. Yogaen tilpasses dagens rytme og din krop. Det gør yoga altid, fordi det er en praksis hvor du inviteres ind i nuet med dig selv. Gennem yogapositionerne kan du finde vej til tilstanden af yoga, beskrevet som en lethed, en accept og en fornyet oplevelse af balancen mellem din krop og dit sind. Du medbringer selv yogamåtte, en eller to yogablokke og et tæppe.


Statement

ALLE kan praktisere YOGA, ligesåvel som ALLE har noget vigtigt at fortælle.
Gennem hele livet er din krop og dit sind dit erindringslager.
Et lager som pludselig kan opleves som fyldt!
Men du kan skabe ny plads.
Måske nye ståsteder. Eller ligevægt.
Måske nyt liv gennem remindere og forundring – udover at du kan få bevidsthed om dine færdigheder og muligheder ved at italesætte din egen kunnen.
MEN der skal handling til, hvis du vil skabe forandring!  
Jeg vil gerne være din supervisor. Hjælpe dig til at vide mere om dig.
Mest af alt fordi jeg ved, at du ved alt der skal vides om, hvordan det er at være dig, og heri ligger hele muligheden for at forandre det, du ønsker at forandre. 

Jeg underviser i yoga, fordi jeg ved det gør en forskel at simplificere øjeblikket, i et liv som suser afsted, i en tid som aldrig kommer igen. Du kan betragte yoga som et “treat” du vælger til, mens du øver dig i bevidst nærvær. I rummet hvor vi praktiserer yoga og meditation, er alt du behøver, at være.