HOLD & TILMELDING

Gratis Yogasekvenser til dig

Jeg har lavet en youtube kanal med daybreaks – tidligere set i Fredericia Avisen:  https://www.youtube.com/channel/UCJ0IqESn6cwRAONJTLCzxZw


Gør det svære, lettere. Hvad end du tumler med i livet, kan det ses på flere måder – derfor tilbyder jeg samtaler, som vil lette dit hjerte og skabe øget klarhed i dine tanker. Dette tema kræver mindst to samtaler. Hver samtale varer 75 min. Samtalerne kan foregå både fysisk eller over Skype.

To samtaler i alt 990.- overføres når du bestiller din tid. 


En samtale om det betydningsfulde. Jeg interviewer dig, og du vil med sikkerhed få skærpet nogle indsigter. Varighed min 75 min

Et interview 500.- overføres når du bestiller din tid.


Skriv eller ring gerne: 60137200 


Statement

ALLE kan praktisere YOGA, ligesåvel som ALLE har noget vigtigt at fortælle.
Gennem hele livet er din krop og dit sind dit erindringslager.
Et lager som pludselig kan opleves som fyldt!
Men du kan skabe ny plads.
Måske nye ståsteder. Eller ligevægt.
Måske nyt liv gennem remindere og forundring – udover at du kan få bevidsthed om dine færdigheder og muligheder ved at italesætte din egen kunnen.
MEN der skal handling til, hvis du vil skabe forandring!  
Jeg vil gerne være din supervisor. Hjælpe dig til at vide mere om dig.
Mest af alt fordi jeg ved, at du ved alt der skal vides om, hvordan det er at være dig, og heri ligger hele muligheden for at forandre det, du ønsker at forandre. 

Jeg underviser i yoga, fordi jeg ved det gør en forskel at simplificere øjeblikket, i et liv som suser afsted, i en tid som aldrig kommer igen. Du kan betragte yoga som et “treat” du vælger til, mens du øver dig i bevidst nærvær. I rummet hvor vi praktiserer yoga og meditation, er alt du behøver, at være.