Organisk Intuitiv Bevægelse

Mini-ferie dig & dine venner

Personligt designet yoga miniferie/yoga retræte hvor I bliver indkvarteret i Port Suites i Fredericia. Lejligheden er til fuld disposition; i denne findes en stor stue med køkken, 3 lækre soveværelser samt 2 badeværelser.

Temaet på ferie er op til jer. Det kunne være detox, mindfulness, ro, energi eller måske lidt af det hele? Programmet bliver designet personligt til jer. I har mulighed for diverse tilvalg såsom: velværetreats, plantebaseret aftensmad og/eller frokost, vandsport, massage, guidede løbe- og gåture og meget andet – faktisk er det kun fantasien som begrænser.

Det er en skøn mulighed for at skabe dit absolut drømme-yoga-retræte.

Prismodel for Port Suite Luksus Ophold i weekend v. 6 personer: 2 overnatninger, morgenmad, te, velværetreat, yoga- og meditationsundervisning i 3 timer pr dag: 2999.- pr. pers.

Du skal vælge denne mulighed hvis du gerne selv vil bestemme, hvem du vil dele tid med på et retræte. Med dette får du et meget personligt retræte, som du kan være med til at præge. Et perfekt frirum med fokus, sundhed og luksus. Dit ophold kan både blive fyldt med energi eller opleves i ro.  Jeg har masser af gode idéer og hjælper med planlægningen, samt leder undervisningen.

Alt i alt er dette et livfuldt get-away, som vil gavne både din fysiske og mentale sundhed.

Kontakt mig på 60137200 – opkald eller sms – og lad os skabe det, du drømmer om.

 

Min baggrund for at designe retræter: Jeg har undervist på retræter og yogaophold i Danmark, Spanien, Grækenland og på Cypern gennem de sidste 9 år. Jeg har både set og hørt hvad det gør ved mennesker, at tage afsted og bruge dage med sig selv. 

 

TALKabout er muligheden for personlig vejledning og coaching. Det kan være du er i krise eller oplever, at alt lige nu er svært. Muligheden er at vi designer et forløb til dig som består af samtaler, hvor vi samtidig bevæger os i naturen. Måske vælger du, at der skal personlig yogatræning eller åndedrætstræning med i dit forløb.

Metaforisk ser jeg en TALKabout som en prop, som vi hiver ud, og herefter kan alt det som fylder, flyde ud. Så, det du har ophobet og kæmpet med. Det som flytter ind i din sfære og krop som mentalte og fysiske smerter. Lad det komme ud. Det er ikke meningen at du skal klare alt selv, og nogle gange kan det være rart og befriende at få hjælp af en uvildig.

Du kan ringe til mig, for at høre forslag til et forløb til dig. Måske du blot har brug for at snakke, så gør vi det. Skal der mere til, gør vi det.

Jeg vil gerne at du som minimum investerer to gange 80 minutter i dig selv. Det koster 1299.-

Der er altid noget at gøre. Selv når livet er meget svært.

Gratis Yogasekvenser til dig

Jeg har lavet en youtube kanal med daybreaks – tidligere set i Fredericia Avisen:  https://www.youtube.com/channel/UCJ0IqESn6cwRAONJTLCzxZw


Statement

ALLE kan praktisere YOGA, ligesåvel som ALLE har noget vigtigt at fortælle.
Gennem hele livet er din krop og dit sind dit erindringslager.
Et lager som pludselig kan opleves som fyldt!
Men du kan skabe ny plads.
Måske nye ståsteder. Eller ligevægt.
Måske nyt liv gennem remindere og forundring – udover at du kan få bevidsthed om dine færdigheder og muligheder ved at italesætte din egen kunnen.
MEN der skal handling til, hvis du vil skabe forandring!  
Jeg vil gerne være din supervisor. Hjælpe dig til at vide mere om dig.
Mest af alt fordi jeg ved, at du ved alt der skal vides om, hvordan det er at være dig, og heri ligger hele muligheden for at forandre det, du ønsker at forandre. 

Jeg underviser i yoga, fordi jeg ved det gør en forskel at simplificere øjeblikket, i et liv som suser afsted, i en tid som aldrig kommer igen. Du kan betragte yoga som et “treat” du vælger til, mens du øver dig i bevidst nærvær. I rummet hvor vi praktiserer yoga og meditation, er alt du behøver, at være.